kontorfaellesskab-esbjerg.dk: Kontor i Ribe

Kontor i Ribe

Om Ribe

Ribe er en gammel købstadsby beliggende i det sydvestlige Jylland. Byen har 8.187 indbyggere og har siden kommunalreformen i 2007 tilhørt Esbjerg Kommune. Indtil da var Ribe by hovedsæde og administrativt centrum for Ribe Kommune, Ribe stift samt Ribe Amt.
Ribe er Danmarks ældst grundlagte by med en særlig købstads stemning, hvilket gør byen til et attraktivt rejsemål for mange turister. En af hovedattraktionerne i byen er Ribe Domkirke, som bærer præg af det gamle tilhørsforhold til kogerriget og udgør byens majestætiske vartegn. Danmarks ældste rådhus (1496) er beliggende på von Støckens Plads og deler hjemsted i byen med mange andre velbevarede gamle bygninger.

Værd at besøge i Ribe

-          Ribe Domkirke

-          Sankt Katharine Kirke

-          Museet Ribes Vikinger

-          Ribe Kunstmuseum

-          Ribe Vikingecenter

-          Antikvarisk Samling

-          Vadehavscentret

-          Mandø Mølle

-          Mandøhuset

-          Ribes Mindste Hus

 

Ribes geografi

Ribe har et areal på 742,5 km² og er en del af Region Syddanmark. Ribe by grænser op til byerne Rødding, Gram, Skærbæk og Gramming.Links om Ribe

Visit Ribe

Om Ribe på wikipedia

Kort over Ribe

Find erhvervslokaler i Ribe

Se ledige erhvervslokaler i Ribe

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.

Mere i denne kategori: « Varde Amager »